Εγγραφές των εισαγομένων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2014 -15. Από 15 Σεπτεμβρίου μέχρι και 26 Σεπτεμβρίου 2014.

Εκδόθηκε από το υπουργείο Παιδείας  η εγκύκλιος για τις εγγραφές των νεοεισαχθέντων στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο οι εγγραφές των επιτυχόντων στα Τμήματα και τις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το Γενικό Λύκειο (ΓΕΛ) ή από τα ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄&  Β΄) για το Aκαδημαϊκό Έτος 2014-2015 θα γίνουν από 15 Σεπτεμβρίου μέχρι και 26 Σεπτεμβρίου 2014.

Για την εγγραφή τους οι επιτυχόντες ή το νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, καταθέτουν στη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματος τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  •   Αίτηση για εγγραφή.
  •   Τίτλο απόλυσης: ευκρινές φωτοαντίγραφο απολυτηρίου ή πτυχίου ή αποδεικτικού του σχολείου αποφοίτησης.
  •   Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
  •   Τέσσερις (4) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας.
  •   Εκτός των παραπάνω, και μόνο όσοι πέτυχαν από το Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ – ΟΜΑΔΑ Β΄ (90% και 10%) υποβάλλουν και ευκρινές φωτοαντίγραφο της βεβαίωσης πρόσβασης (όχι την πρωτότυπη βεβαίωση πρόσβασης). Αν η βεβαίωση πρόσβασης έχει εκδοθεί από ιδιωτικό σχολείο, τότε αυτή θα πρέπει να φέρει βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής από τη Δ/νση Δ.Ε. στην οποία υπάγεται το σχολείο.     Η εγκύκλιος έχει ως εξής: 140904_dt_eggrafes_eguklios (2)