Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης αποφοίτων Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.)

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, Δευτέρα 01/02/2021, ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης 1ης περιόδου 2021 των αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.)

Καταληκτική ημερομηνία για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 28/02/2021.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, αποστέλλοντας e-mail στο: protocol@eoppep.gr με την ένδειξη στο θέμα: «Εξετάσεις Πιστοποίησης ΕΠΑ.Λ. Μαθητείας 2021» και την αναγραφή του Α.Φ.Μ.σας.

Όλα τα δικαιολογητικά επισυνάπτονται στο email υποχρεωτικά σε μορφή αρχείου pdf.

Για να κατεβάσετε την Αίτηση (με τις οδηγίες υποβολής) πατήστε εδώ: aitisi_epal_2021

Για τους Καταλόγους Ερωτήσεων (Τράπεζες Θεμάτων) των εξεταζόμενων ειδικοτήτων δείτε:
https://www.eoppep.gr/index.php/el/certification_epal_mathiteia/katalogo…

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία μπορείτε να απευθύνεστε, καθημερινά, 13:00-15:00, στο τηλέφωνο 210.27.09.150, καθώς και να αποστέλλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: pistopoihshprosonton@eoppep.gr

Επισημαίνουμε ότι η ολοκλήρωση του Προπαρασκευαστικού Προγράμματος Πιστοποίησης δεν συνιστά προϋπόθεση για την υποβολή αίτησης συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων θα καθοριστεί μετά το πέρας της υποβολής των αιτήσεων και τη διενέργεια των ελέγχων πληρότητας, ακολουθώντας τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, σύμφωνα με τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Καλή Επιτυχία σε όλους!

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

 Ιωάννα Λυτρίβη